Salman Khan a fost eliberat pe cautiune la doar cateva ore dupa ce a fost condamnat. Argumentele aduse de avocatii actorului

07-05-2015 11:24


salman khan getty

Actorul Salman Khan a fost eliberat pe cautiune, la doar cateva ore dupa ce a fost condamnat, miercuri, la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru ucidere din culpa.

Un judecator indian a stabilit ca starul de la Bollywood a intrat cu masina intr-un grup de oameni ai strazii si l-a ucis pe unul dintre ei. Accidentul a avut loc in 2002, dupa o petrecere cu mult alcool, intr-un bar. Salman Khan fugit insa de la locul faptei. Ba mai mult, a sustinut mereu ca la volan nu era el, ci soferul sau.

Avocatii actorului au reusit sa obtina de la Inalta Curte de Justitie din Mumbai o eliberare temporara pe cautiune, timp de doua zile, informeaza oneindia.com. Acestia au sustinut ca de la dosarul acestuia lipsesc unele documente, astfel ca nu poate sa fie arestat. Salman Khan a obtinut prin urmare inca doua zile de libertate si urmeaza sa fie dus vineri in fata instantei. Daca nu i se prelungeste cautiunea, el urmeaza sa fie transportat la penitenciar.

De la succesul sau fulminat din anii '80 - "M-am indragostit" - Salman Khan a jucat in peste 100 de filme, cucerind milioane de fani in toata lumea. El are 49 de ani si o avere estimata la peste 200 de milioane de dolari.
 

Sursa: b

VIDEO PROTVPLUS.RO