Ruslana Krutas, moment spectaculos de contorsionism, la „Românii au talent”

Dată publicare: 05-03-2021 15:55
Dată actualizare: 05-03-2021 21:38


Ruslana Krutas

Vineri seară, la „Românii au talent”, Ruslana Krustas, o acrobată de 20 de ani din Kiev, a pus în scenă un moment spectaculos de contorsionim.

„Ne-a lăsat fără glas”, a spus Andi Moisescu.

„La un moment dat nu mai înțelegeam unde e capul, unde sunt picioarele. Chipul ei apărea cu un zâmbet cât toată fața”, a spus și Alexandra Dinu.

Ruslana a început cu gimnastica ritmică la vârsta de 3 ani, iar apoi de la 6-7 ani a descoperit contorsionimul. A avut primul spectacol la 5 ani și de atunci a călătorit cu show-urile ei prin toată lumea, a ajuns în peste 25 de țări și spune că nu se oprește aici. Visul ei este să devină cât mai cunoscută în acest domeniu și să impresioneze cu talentul ei lumea întreagă.

Studiază la Academia de Circ de la Kiev și spune că, deși părinții ei nu vin din domeniul artelor, o susțin în tot ce face. Mama este mâna ei dreaptă și o însoțeste la fiecare apariție. Are un iubit, care este om de afaceri. Nici el nu face parte din lumea circului, dar o încurajează mult pe plan profesional.

Ruslana are și un record mondial pentru numărul în care sparge cu spatele 24 de baloane. Spune că dacă va ajunge în finală, va pregăti ceva frumos pentru telespectatori. Poate și să desfacă sticle de bere cu talpa piciorului.

Cele mai frumoase momente din viața ei sunt pe scenă, unde se simte împlinită cu adevărat. O perioadă dificilă a fost anul trecut când s-a luptat cu anorexia. A reușit să depășească această problemă, iar acum este în perioada de recuperare/revenire.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO