Românii talentați, așteptați la preselecțiile "Românii au Talent", sezonul 10

30-09-2019 09:06


Talentul este la mare căutare în aceste zile. Cei cu abilităţi cât mai diverse sunt aşteptaţi, luni, începând cu ora 9, la Hotel Pullman World Trade Center din Capitală, pentru a dovedi că merită să concureze în sezonul 10 "Românii au Talent".

 

Până în acest moment au avut loc preselecţii la Iaşi şi la Cluj, iar sute de candidaţi au arătat deja de ce sunt în stare.

A început căutarea celor mai talentaţi români pentru ediţia cu numărul 10 a emisiunii Românii au Talent! Cu mic, cu mare, cei mai înzestraţi oameni sunt aşteptaţi şi luni la preselecţii, începând cu ora 9, la Hotel Pullman World Trade Center din Bucureşti, pentru a-şi arăta aptitudinile.

Duminică, la prima zi de audiţii din capitală, a participat şi Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9, care i-a încurajat pe cei prezenţi. Ana Maria l-a impresionat sezonul trecut pe juratul Mhai Petre, care i-a dat Golden Buzz.

Ana Maria Pantaze, câştigătoarea sezonului 9: "Să dea tot ce pot, şi să aibă încredere în ei, şi le urez succes în continuare".

Deşi este o câştigătoare, Ana Maria susţine că încă este complesita de emoţii.

Reporter: "Ai retrăit emoţiile din nou?"

Ana Maria Pantaze: "O da, da. Le-am trăit şi încă le retrăiesc, şi aştept să văd ce se mai întâmplă".

Românii talentaţi sunt aşteptaţi aşadar la audiţii, luni, în Capitală, pentru ai convinge pe juraţi că locul lor este la Romanii au Talent, sezonul cu numărul 10.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO