Românii au talent. O studentă la medicină a primit Golden Buzz. Călinescu: ”Îmi donez corpul”

30-03-2019 08:14


”Am venit la Românii au telent pentru că vreau să mă afirm” a mărturisit moldoveanca Machidon Daniela și tânăra a reușit să impresioneze juriul de la Românii au talent cu vocea ei.

Florin Călinescu a apăsat vineri seară Golden Buzz pentru ea și a trimis-o în semifinale.

Daniela este din Chişinău, provine dintr-o familie de medici, are 18 ani, a terminat liceul şi este studentă la medicină visând să practice chirurgia. La Românii au talent, a ridicat sala în picioare, iar aplauzele nu s-au mai oprit. Florin Călinescu a fost topit de vocea tinerei.

”Îmi donez corpul științei, să studiați pe el. Doar tu! Tre să mă tai. Deschis, fără anestezie. Oricum, organele mele sunt fleaşcă. Bisturiul tău ar intra ca în brânză. De fapt, am să semnez chiar acum contractul pentru donare”, a glumit Florin Călinescu înainte de a apăsa Golden Buzz.

”A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, a spus Andi la final.

”A fost angelic momentul ei. De când a intrat pe scenea i-a fermecat pe toţi, i-a atins pe toţi la suflet” a comentat şi Andra.

”Nu am cuvinte, sunt atât emoţionată şi vă mulţumesc din tot sufletul meu” a fost reacția Danielei la final.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO