Irinel Columbeanu duce dorul fiicei lui! Irina stă de 2 ani în SUA, cu mama ei. FOTO

Ultima actualizare: 16-10-2020 18:26
Irinel Columbeanu

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea Vorbește lumea, Irinel Columbeanu a vorbit despre perioada dificilă prin care trece, cum s-a acomodat cu plecarea fiicei lui în America, dar și planuri are pentru viitor.

”Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual”, a declarat Irinel Columbeanu.

De 2 ani, Irina locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama ei, Monica Gabor, de partenerul ei de viață, Mr. Pink, și de fiul bărbatului.

Între anii 2011 și 2012, Irinel și Monica au luptat în instanță pentru custodia fiicei lor. La acea vreme, omul de afaceri a câștigat custodia Irinei. Deși nu le-a fost ușor, după acea perioadă dificilă, Monica și Irinel au ajuns la o înțelegere, pe primul loc fiind binele fiicei lor.

Întrebat dacă are o relație bună cu Monica, Irinel a răspuns: „Da, normal. Vorbim despre Irina, da”. În anul 2007, Irinel Columbeanu ar fi avut o avere de aproximativ 150 de milioane de euro. Pe atunci, omul de afaceri conducea două mașini de lux care însumau aproximativ 820 de mii de euro, mai dezvăluie aceeași sursă. Avea mai multe terenuri și locuia în vila de la Izvorani. Toate acestea i-au fost confiscate însă din cauza datoriilor.

„N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Vorbește Lumea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO