Reguli noi la Vocea Romaniei! Ce se schimba din aceasta seara: emisiunea incepe de la ora 20:30

Ultima actualizare: 12-09-2016 07:05

Astazi incepe sezonul sase Vocea Romaniei! Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au ocupat locurile in scaune, iar Pavel Bartos este pregatit sa le aduca telespectatorilor, incepand de maine, de la 20:30, spectacolul suprem al vocilor.

In premiera la Vocea Romaniei, sezonul sase vine cu runda knockout-urilor, in care fiecare antrenor va intra cu cate noua concurenti.

Toti vor pregati cate o piesa, dar vor urca in ring, pe rand, cate trei, afland de la antrenori, inainte de a intra pe scena, cu cine urmeaza sa se lupte. Tensiunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Aceasta etapa va aduce, dincolo de emotii si dorinta de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o lupta incredibila si decizii surprinzatoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor ramane doar cu cate trei membri.

De asemenea, in acest sezon, in etapa auditiilor pe nevazute scaunele antrenorilor se vor intoarce, indiferent daca un concurent va merge mai departe in competitie sau nu. Toti vor afla parerile antrenorilor, Tudor, Loredana, Smiley si Marius Moga, referitoare la prestatiile de pe scena si vor primi sfaturi utile, dar si incurajari.

In plus, in etapa duelurilor antrenorii vor putea salva cate doi concurentii din celelalte echipe.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO