Reacția lui Ben Affleck în cea mai aprinsă polemică de la Hollywood

05-03-2019 09:28


"Tripla frontieră", un film difuzat pe o platformă de streaming online, și cu distribuție doar limitată în cinematografe, a avut premiera la New York.

Iar Ben Affleck, unul dintre interpreții rolurilor principale, a ținut să-și spună părerea în cea mai aprinsă polemică a momentului de la Hollywood.

Zona de "triplă frontieră" dintre Paraguay, Argentina şi Brazilia este raiul traficanţilor de droguri, de care autorităţile nu se pot apropia. În film, cinci foşti membri ai forţelor speciale fac echipa pentru o operaţiune pe cât de îndrăzneaţă, pe atât de primejdioasă - jefuirea unui cartel al drogurilor.

Desigur, lucrurile scapă de sub control, iar membrii comandoului ajung să se lupte pentru propria supravieţuire.

Filmul este produs de Netflix şi va fi difuzat în cinematografe doar o săptămână, înainte să poată fi vizionat exclusiv pe platforma de streaming on-line. La Hollywood este o polemică intensă în privința acestui gen de distribuire a filmelor.

Ben Affleck, actor: "Colaborarea noastră a fost o experiență foarte incitantă, pentru că am senzația că aceasta este direcția spre care se îndreaptă viitorul cinematografului și al distribuției de filme. Acum, platformele de streaming unde oamenii pot să vadă filme sunt mai multe ca niciodată. Și ai senzația că faci parte dintr-un anume proces de tranziție".

Roma, o altă producţie cu distribuire limitată în cinematografe, a concurat ca mare favorit pentru Oscaruri. Şi, din 10 nominalizări, a obţinut trei statuete aurite. Însă mai mulţi cineaşti, inclusiv legendarul regizor Steven Spielberg, au susţinut că filmul lui Alfonso Cuaron nu avea ce căuta la gală Oscarurilor. Ar fi trebuit să concureze pentru premiile Emmy, conscarate producţiilor pentru televiziune, după cum a punctat Spielberg.

Pe când un potențial "block buster" Netflix? Termenul se referă la un film cu mare succes de public, dar iniţial desemna o bombă de mare putere, care poate distruge chiar şi buncăre.

Un alt actor din distribuţia "Triplei frontiere", Oscar Isaac, a glumit cu un joc de cuvinte între diferitele sensuri...

-Poate un "couch-buster" (distrugător de ... canapea) ar fi mai potrivit...
-Couch buster?
-Da, da, pentru că nimeni nu se ascunde într-o fortăreață ca să vadă filme...
-Sigur că nu...

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO