Ralph Lauren a sustinut la Paris prima sa prezentare in afara granitelor SUA. De ce a ales orasul

Ultima actualizare: 14-10-2013 06:47

Dupa Renoir, Monet sau Matisse a sosit randul lui Ralph Lauren sa calce pragul Scolii Superioare de Arte Frumoase din Paris. Designerul a sustinut aici prima sa prezentare in afara granitelor Statelor Unite si locul nu a fost ales intamplator.

Celebrul creator de moda va investi in urmatorii 2 ani in restaurarea si modernizarea cladirii ce adaposteste prestigioasa scoala. Printre spectatorii care au aplaudat colectia de toamna a designerului s-a numarat si actrita Catherine Deneuve.

Negrul elegant, catifeaua si bereta asezata strengareste pe o parte au fost ingredientele unei colectii puternic influentate de traditia franceza.

Pentru designerul al carui nume este sinonim cu spiritul american, incursiunea in afara granitelor tarii sale a marcat debutul unui proiect de suflet: renovarea Scolii Superioare de Arte Frumoase din Paris.

A avut alaturi intreaga familie. Inclusiv pe nora sa, Lauren Bush, cunoscut model si nepoata fostului presedintelui american George W. Bush.

Prezentarea a fost urmata o cina de gala gazduita chiar in curtea scolii. Frumoasa Catherine Deneuve a stralucit intr-o rochie neagra, cu bijuterii de un verde smarald.

In urmatorii 2 ani, Ralph Lauren va investi in restaurarea si modernizarea scolii pe unde au trecut Matisse, Renoir sau Degas.

Ambitiosul proiect isi propune sa modernizeze amfitreatul scolii cu un sistem audio-video de ultima generatie, pastrandu-i insa stilul clasic, incarcat de istorie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO