Prima imagine cu Ben Affleck in rolul lui Batman. Reactia fanilor. FOTO

13-05-2014 21:09


ben affleck

Regizorul Zack Snyder a publicat pe contul de Twitter o imagine pe care milioanele de fani ale super eroului Batman o asteptau de aproape un an.

Ben Affleck si-a facut debutul pe internet costumat in Batman, eroul din Gotham City, pe care il interpreteaza intr-o noua productie in franciza celor de la Warner Bros.

Creat de Michael Wilkinson, costumul noului Batman nu mai este cel cunoscut fanilor din trilogia Cavalerului Negru semnata de Cristopher Nolan. Daca in ultimele 3 filme, costumul Batman al lui Christian Bale semana mai mult cu o armura, Ben Affleck poarta ceva mai mulat, au constantat cinefilii.

Noua versiune a super eroului va debuta pe marile ecrane in Batman Vs. Superman, ce se va lansa pe 6 mai 2016. In aceasta productie, britanicul Henry Cavill va relua rolul lui Superman, in timp ce Ben Affleck a fost ales de studiourile Warner Bros. pentru partitura lui Batman, dupa ce Christian Bale a refuzat sa mai interpreteze personajul.

La 24 de ore dupa ce Affleck a fost anuntat drept noul Batman, peste 30 de petitii au aparut pe site-ul Change.org, cerand Warner Bros. sa distribuie un alt actor in acest rol, deoarece Affleck era considerat nepotrivit.

"Este oribil. Opriti aceasta productie!" si " Nu cred ca ma voi uita la aceste filme" au fost cateva dintre reactiile fanilor la vederea costumului.


 

 

Sursa: Hollywoodreporter.com

VIDEO PROTVPLUS.RO