"Vocea Romaniei" revine la ProTV. Au inceput deja inscrierile pentru preselectii

Ultima actualizare: 29-05-2014 12:03

Vocea Romaniei, spectacolul care aduce in casele romanilor cele mai bune glasuri revine la ProTV. Au inceput inscrierile pentru preselectii, iar caravana se pregateste sa plece prin tara, in cautarea celor care cred ca ii pot uimi pe jurati.

Si de aceasta data trofeul va fi insotit de un premiu de 100 de mii de euro.

Toamna o sa aduca la ProTV al patrulea sezon al show-ului ''Vocea Romaniei''. Toti cei care sunt increzatori ca pot ridica in picioare o sala intreaga si ca pot intoarce scaunele juratilor se pot inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

"Doar vocea conteaza" este sloganul noului sezon si fiecare dintre participanti are ocazia sa demonstreze ca este Vocea Romniei, un titlu atat de ravnit, care aduce inclusiv sansa de a incepe o cariera adevarata in muzica.

"Vocea Romaniei" a obtinut rezultate record de audienta inca din primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare. 8,5 puncte de rating si 26% share in 2011, 12 puncte de rating si 26,4% share in 2012 si 13, doua puncte de rating si 30,5% cota de piata in 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO