Premiile EMMY 2014. Cursa extrem de stransa in lupta pentru desemnarea celor mai bune productii TV

×
Codul embed a fost copiat

La Los Angeles se fac ultimele pregatiri pentru gala premiilor Emmy, care rasplatesc cele mai bune productii americane de televiziune.

Ceremonia incepe luni noaptea la ora 3.00, ora Romaniei, iar cursa pentru castigarea unui "Oscar" al productiilor TV este extrem de stransa. Editia de anul acesta, cea de a 66-ea, se va desfasura sub umbra disparitiei tragice a lui Robin Williams, pe 11 august 2014. Ceremonia va include un omagiu pentru indragitul actor, care de-a lungul timpului a castigat trei premii Emmy.

Gazda ceremoniei, Seth Meyers - actor si prezentator de talk-show-uri - promite umor si surprize: "Speram sa uimim publicul cu macar unul sau doua lucruri. Dar nu cred ca vor fi lucruri despre care oamenii sa vorbeasca a doua zi de dimineata in pat si sa isi spuna: "Doamne, ai vazut ceremonia de aseara?"

Anul acesta, organizatorii au preferat un decor clasic, in negru si auriu. In schimb au dat frau liber imaginatiei pentru balul care incheie traditional seara. Cei 4.000 de invitati vor avea parte de un spectacol de lumini si dans, un omagiu adus televiziunii color.

Russ Patrick, presedintele comitetului de organizare: "Anul acesta am decis ca vom face ceva diferit, in materie cromatica am mers pe varianta "caleidoscop". Prin aceasta vom marca implinirea, chiar anul acesta, a sase decenii de la prima transmisiune tv color."

Citește și
Actori
Trei actori dintr-un serial celebru in toata lumea au otinut triplarea salariilor. Serialul lor e "abonat" la premiile Emmy
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

"Urzeala tronurilor" (Game of Thrones), serial fantasy de mare succes, conduce plutonul cu 19 nominalizari. Are insa adversari redutabili: drama "Fargo" cu Billy Bob Thornton in rol principal si cu un Prime-time Emmy in tolba, si "House of Cards" ("Culisele puterii"). Serialul despre intrigi si lupte pentru putere la Washington, intrat pentru a doua oara in curs, le-a adus cate o nominalizare si actorilor din rolurile principale, Kevin Spacey si Robin Wright.

In 2013, a pierdut trofeul in fata productiei "Breaking Bad", care s-a terminat dupa cinci sezoane savurate la maxim de fani. Brian Cranston, castigator a trei premii Emmy pentru rolul profesorului de chimie transformat in traficant de droguri, isi va disputa un nou trofeu cu Julianna Margulies - pentru "Sotia perfecta", Woody Harrelson si Matthew McConaughey pentru "True Detective".

La sectiunea comedie, in cursa au intrat veterani precum "Vicepresedinta", "Teoria big-bang", "Modern family" ori productii mai noi cum ar fi "Silicon Valley" si "Orange is the new black", despre aventurile unei blonde naive in inchisoare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Serialul
Serialul "Game of Thrones" a castigat patru trofee la gala Creative Arts Emmy

Emisiunea de divertisment "Saturday Night Live" si serialele "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" si "True Detective" se numara printre marii castigatori ai premiilor celei de-a 66-a gale Creative Arts Emmy.

Trei actori dintr-un serial celebru in toata lumea au otinut triplarea salariilor. Serialul lor e
Trei actori dintr-un serial celebru in toata lumea au otinut triplarea salariilor. Serialul lor e "abonat" la premiile Emmy

Trei dintre cei cinci actori cu roluri principale in serialul american de mare succes Teoria Big Bang au obtinut triplarea salariilor.

Premiile EMMY 2014.
Premiile EMMY 2014. "Game of Thrones" a primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy 2014

Serialul fantasy cu accente medievale "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.