Peste 10.000 de oameni sunt asteptati sambata la spectacolul Sensation, Source of Light

Ultima actualizare: 07-04-2013 06:57

Dupa succesul de anul trecut, Sensation revine in Romania, cu cea mai noua productie: "Source of Light". Peste 10.000 de oameni, imbracati in alb, sunt asteptati sambata seara sa vibreze pe ritmuri mixate de cei mai in voga DJ-i din lume.

Se anunta un spectacol impresionant, de lumini, muzica, dans si efecte pirotehnice, la care PRO FM este din nou partener media.

Spectacolul "Source of Light" imagineaza o lume in care granitele se estompeaza.

Mii de pasionati de muzica house sunt chemati sambata la Romexpo, in Bucuresti, sa devina pentru o noapte un intreg. "Source of Light" a avut premiera anul trecut la Amsterdam.

Doar 5 orase din Europa au fost alese sa gazduiasca show-ul anul acesta, printre care si Bucurestiul.

Peste 200 de oameni muncesc fara oprire ca sa transforme si anul acesta pavilionul central de la Romexpo in cel mai mare club din Romania.

In centru va fi instalata o sfera imensa, in interiorul careia vor sta DJ-ii, care vor mixa toata noaptea pentru fanii Sensation.

"Source of Light" a castigat premiul pentru cel mai bun festival dintr-un spatiu inchis din Europa.

Spectacolul, un cocktail de muzica, coregrafie, lumini si efecte pirotehnice, va aduce in Bucuresti acrobati si dansatori de talie mondiana, dar si cei mai in voga DJ-i ai momentului.

Ca la fiecare eveniment Sensation, participantii se vor imbraca obligatoriu in alb. DJ-ii de la PRO FM, partener media al evenimentului, se pregatesc pentru o noapte incendiara.

Peste 10.000 de invitati sunt asteptati sambata la Romexpo. Preturile biletelor pornesc de la 260 de lei si ajung pana la 900 de lei.

Tichetele in zona VIP au fost epuizate. Pana acum, un milion si jumatate de oameni din 27 de tari de pe 6 continente au participat la un spectacol Sensation.

Dress-code-ul a luat nastere in 2001, atunci cand fratele unuia dintre fondatorii companiei organizatoare a murit intr-un accident de masina.

Participantilor din acel an la show li s-a cerut sa se imbrace in alb. 80% dintre ei au respectat aceasta dorinta, iar tinuta a devenit obligatorie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO