Paradă de modă pentru animale la Mumbai. Cum arată participanții


Ultimul update: Marti 14 Ianuarie 2020 10:27
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2020 09:13
Categorie: Stiri Mondene

Răsfăţ suprem pentru mii de căţei, pisici dar şi alte vieţuitoare din India, care au fost vedete la cea mai mare paradă de modă pentru animale.

Chiar dacă acum în India este cald iar vestimentaţia pentru căţei şi pisici este una vaporoasă, evenimentul desfăşurat la Mumbai le poate da idei iubitorilor de animale de la noi. Posesorii de animale de companie se pot inspira pentru ţinutele de primăvară-vară pentru când vor ieşi la plimbare cu prietenii lor necuvântători.

Iubitorii de animale adunaţi la Mumbai şi-au costumat animalele de companie în personaje fantastice - de la piraţi, prinţese la Captain America. Multe dintre vedetele care au defilat pe podium s-au bucurat de îmbrăcăminte exclusivistă, cu tot cu accesorii.

Khushboo Ketkar, proprietar de animale: "Pentru îmbrăcăminte, a avut propriul designer de modă, care creează rochii pentru ea. Pentru acest eveniment i-am oferit o rochie din partea unui designer de modă, chiar aceasta, iar pentru fiecare eveniment, ea are rochii diferite, fiecare cu accesorii diferite."

La evenimentul din Mumbai au venit iubitori de animale din toată India, unii chiar de vârste înaintate.

Milind Parsekar, proprietar de animale: "Mama a venit special din Goa pentru a vedea câinii, şi îi place foarte mult spectacolul. Şi ea a avut foarte mulţi câini şi obişnuia să îngrijească animalele fără stăpân. Chiar şi la 90 de ani, ea nu are tensiune arterială, diabet sau altceva. Se bucură să dea de mâncare câinilor."

Înainte de a urca pe scenă şi de a defila în faţa publicului, căţeii şi pisicile trec printr-un amplu proces de înfrumuseţare. Iar cei mai buni specialişti din India au grijă de necuvântătoare, cu o atenţie care le-ar face invidioase şi pe doamnele abonate la cele mai luxoase saloane.

Priyanka Shah, îngrijitoare de câini: "Nu consider acest lucru ca fiind ceva obligatoriu, ca şi cum trebuie să te trezeşti şi să mergi la birou. E mai mult decât relaxant, mă trezesc, şi mă ocup de un lucru care îmi place cel mai mult. Din moment ce şi eu am animale de companie şi iubesc animalele, nu cred că este deloc stressant. Este vorba doar de pasiune care se desfăşoară zi de zi."

La festivalul de la Mumbai, aflat la cea de a treia ediţie, au participat aproximativ 3.000 de câini şi 250 de pisici. Potrivit organizatorilor, industria îngrijirii animalelor creşte cu aproape 16 procente de la an la an şi are acum o valoare de piaţă de peste 250 de milioane de dolari.

Tags: animale,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47