OST 2013 a fost anulat. Organizatorii sustin ca se pregatesc pentru editia din 2014

Ultima actualizare: 08-02-2013 07:01
OST FEST 2013

Editia din 2013 a OST Fest, care urma sa se desfasoare intre 7 si 9 iunie, la Bucuresti, a fost anulata, deoarece organizatorii nu au dorit sa aiba "un festival mediocru", informeaza site-ul evenimentului.

"Ne-am dorit ca editia OST Fest 2013 sa depaseasca cu mult editia OST Fest 2012. In 2012 am ridicat nivelul foarte mult - Motorhead, Europe, Megadeth, Motley Crue, Manowar, Dimmu Borgir au fost formatii mari ce au reusit sa transforme OST Fest in unul dintre cele mai bune festivaluri rock organizate pana in 2012 in tara noastra. Pentru editia din 2013 ne-am apucat de lucru chiar inainte sa se termine editia din 2012. Am trimis sute de mail-uri si oferte, dar din diverse motive nu am reusit sa asiguram alte nume mari care sa vina pe scena OST Fest in afara de King Diamond.

Trupele mari pe care le doream la festival sunt ori in turneu in afara Europei ori au alte angajamente. Cum nu dorim sa inselam asteptarile fanilor OST Fest sau sa avem un festival mediocru, preferam sa anulam festivalul de anul acesta. Ne apucam de lucru pentru editia din 2014!", declara Sorin Sararu, managing partner al firmei organizatoare, Project Events.

"Reprezentantii Project Events isi cer scuze pentru toate inconvenientele create si tin sa precizeze ca toti fanii care si-au achizitionat bilete si abonamente pentru editia OST Fest 2013 isi pot recupera banii incepand cu data de 7 februarie, din locatiile de unde le-au cumparat", se incheie mesajul de pe site-ul OST Fest.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO