Orlando Bloom, surprins din nou complet gol, alaturi de Katy Perry. Actorul risca sa fie amendat pentru nuditate in public

Ultima actualizare: 09-08-2016 06:58
Orlando Bloom, Katy Perry

Orlando Bloom si Katy Perry isi continua vacanta, iar cei doi au reusit sa fie, din nou, protagonistii unor momente incendiare.

La doar o zi dupa ce actorul Orlando Bloom a fost surprins de papparazzi complet gol, alaturi de Katy Perry, starul din The Lord of The Rings a reusit sa apara din nou pe prima pagina a tabloidelor.

Actorul britanic nu s-a sfiit nici de aceasta data sa apara gol, in mare, alaturi de iubita sa Katy Perry. Acestia au fost fotografiati in ipostaze tandre pe plaja Pittulongu, iar Bloom nu si-a putut lua mainile de pe cantareata.

Actorul de 39 de ani a creat isterie pe internet, unde fanele sale s-au declarat incantate de pozele nud in care apare. Insa, conform legilor din Italia, nuditate in public, chiar si pe plaja, este interzisa. Singurul loc unde este acceptata este pe plaja de nudisti, special amenajata.

"Nu prea este normal ce a facut actorul, foarte rar vezi oameni facand asa ceva in aceasta zona, nu este plaja de nudisti asta. Este un gest deplasat, mai ales daca sunt copii de fata. Daca vom primi plangeri legate de comportamentul actorului, vom demara o investigatie si chiar poate fi amendat, cu pana la 1000 de euro" a spus o un reprezentat la politiei locale din orasul Oliba, conform The Sun.

Imaginile le puteti vedea aici

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO