Omagiul emoționant adus de casa de modă Fendi lui Karl Lagerfeld


Ultimul update: Vineri 22 Februarie 2019 20:51
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019 19:48
Categorie: Stiri Mondene

Casa de modă „Fendi" i-a adus un omagiu emoţionant lui Karl Lagerfeld, la finalul prezentării de la Milano. Modelele au purtat ultimele ţinute create de Lagerfeld pentru această casă de modă italiană, pe care a condus-o, din 1965.

În ultima colecţie pe care a apucat să o creeze pentru casa de modă Fendi, al cărui director de creaţie a fost timp de 54 de ani, Karl Lagerfeld a urmat îndeaproape stilul care l-a făcut faimos.

Modelele au purtat cămăşi cu gulere înalte şi au avut părul prins la spate. Jachetele au păstrat o tăietură curată, în timp ce fustele au avut pliuri sau falduri fluide. Tonurile neutre au fost energizate de nuanţe de galben, verde şi portocaliu.

Giorgio Armâni a croit ţinute pentru care îţi trebuie picioare frumoase, după cum a comentat un jurnalist, pornind de la abundenţa de pantaloni scurţi sau rochii mini din defilarea de la Milano.

Designerul italian a folosit din plin satinul, din care a făcut colanţi aproape nelipsiţi la orice ţinută. Cronicarii de modă au observat că Armani a ieşit din repertoriul său tradiţional, jucându-se cu o paletă cromatică explozivă.

Prada în schimb a prezentat o colecţie parcă scindată între stilul militar şi cel romantic. Modelele au purtat ţinute care aminteau de uniformele soldaţilor şi ghete bărbăteşti, dar şi rochii cu aplicaţii florale sau cu dantelă.

Designerul a explicat că intenţia lui a fost să ducă un pic de frumos într-o lume care pare tot mai dominată de sentimente negative.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO