Serialul "Vlad", lansare de Oscar la Pro TV. Iulia Albu, apariție inedită

Ultima actualizare: 23-02-2019 20:44

Atmosferă de Oscar, joi seară, la lansarea serialului "Vlad", care începe la Pro TV de luni, 25 februarie. Serial românesc, realizat la cele mai înalte standarde cinematografice, spune povestea contelui de Monte Cristo, într-o adaptare modernă.

Peste 400 de invitaţi, actori şi echipa de producţie, au văzut primul episod, în premieră.

Pe covorul roșu au defilat, rând pe rând, actorii din distribuția serialului "Vlad", care va începe luni la PROTV.

Actrița Olimpia Melinte: "Este genul de proiect care nu s-a mai întâmplat până acum la noi și lucrul ăsta cred că o să se vădă și cu siguranță o să se bucure și sunt sigură că până la episodul 13 vor stă cu sufletul la gură."

Actrița Monica Bîrlâdeanu: "Mă aștept ca lumea să fie extraordinar de curioasă. Cert este faptul că de fiecare dată când întru pe undeva sau ies de undeva mă întreabă: când? când? când?"

Echipa a muncit vreme de șase luni pentru a aduce în fața telespectatorilor un serial creat la cele mai înalte standarde cinematografice.

Jesus del Cerro, regizor: "A fost un proiect foarte mare, am făcut 13 episoade de o ora și jumătate. A fost mult. Și ideea să fac un film cu foarte... vizual e foarte frumos."

Actorul Adrian Nartea"Când îți place ceea ce faci, nu mai contează câte luni stai acolo. Contează pur și simplu zâmbetul de la final."

Actorul Andrei Aradits: "Am mari speranțe pentru că succesul acestui serial, dacă va fi, atunci va deschide calea pentru mai multe seriale."

La eveniment au fost prezente și numeroase vedete, care și-au ales cu mare grijă ținutele și au atras toate privirile. O apariție inedită a avut și desinerul Iulia Albu.

Invitații au avut ocazia să vădă primul episod.

Magda Pălimariu: "Pune în imagini celebrul roman Contele de Monte Cristo și având în vedere că mi-a plăcut foarte mult cartea, sunt foarte curioasă să văd serialul."

Cosmin Savu: "Am copilărit cu Monte Cristo și povestea o bănuiesc și o anticipez."

Serialul "Vlad" prezintă povestea unui tânăr trimis pe nedrept în spatele gratiilor. După câteva experiențe traumatizante, primește o nouă identitate și are posibilitatea să se răzbune pe cei care l-au trădat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO