O actriţă din Taiwan a strâns milioane de fani după ce şi-a dezvăluit vârsta reală


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 19 Octombrie 2018 19:45
Categorie: Stiri Mondene
Alyssa Chia

O actriță din Taiwan a reușit să-şi menţină aspectul tânăr în ciuda vârstei pe care o are, reuşind astfel să atragă admiraţia a milioane de persoane din Asia, relatează Daily Mail.

Alyssa Chia din oraşul Taipei, capitala Taiwanului, are 44 de ani, trei copii şi 22 de milioane de followeri pe Weibo (echivalentul chinezesc al platformei Twitter).

Actriţa a mărturisit că are totuşi un stil de viaţă sănătos. Face exerciţii în mod regulat, nu consumă alcool (ci doar apă), nu mănâncă la ore târzii şi nu se culcă târziu.

În plus, ea a mai relatat că oprește utilizarea telefonului mobil cu două ore înainte de somn şi că încearcă să evite alimentele iuţi şi pe cele prea prăjite, preferând alimentele în stare lichidă.

"Sunt multe moduri de a te iubi pe tine însăţi. Asigură-te că-ţi oferi timp pentru un masaj facial sau la picioare şi permite-ţi să te reîncarci", a precizat Alyssa Chia, citat de Daily Mail.

Alyssa Chia și-a început cariera în 1990, atunci când a fost selectată să apară într-o reclamă. Ulterior, a început să joace în seriale din Taiwan și din China.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO