Nicole Kidman, rasfatata publicului la Berlin. Actrita a intrat in competitie cu pelicula "Queen of the desert"

07-02-2015 07:55


Nicole Kidman

Nicole Kidman si-a prezentat in competitia oficiala de la Berlin pelicula "Queen of the desert". Actrita a fost laudata pentru energia cu care interpreteaza rolul unei exploratoare britanice.

Nicole Kidman a fost rasfatata publicului la Berlin. Actrita de 47 de ani a aparut intr-o rochie superba Valentino, de inspiratie vintage. O coafura simpla i-a incadrat chipul neatins de trecerea anilor. Colegii de platou, James Franco si Damian Lewis, eleganti la randul lor, i-au fost alaturi pe covorul rosu.

In "Queen of the desert", Nicole o interpreteaza pe aristocrata britanica Gertrude Bell. Personaj multivalent - exploratoare, scriitoare, diplomata, arheolog si spioana a Imperiului Britanic- Bell a pus umarul la aparitia statelor moderne in Orientul Mijlociu, dupa Primul Razboi Mondial.

Pelicula este regizata de excentricul Werner Herzog, care a venit cu ideea ca mare parte din scene sa fie turnate in Maroc.

Nicole Kidman, actrita: "Cand Werner m-a intrebat daca vreau sa filmez in Maroc si sa traiesc o perioada in desert, l-am intrebat imediat: "Pot sa iau si copiii cu mine?". El mi-a spus: "Da, vom pregati un cort pentru copiii tai." Si asa a ramas."

James Franco a vorbit cu admiratie despre Herzog, care pentru prima data in cariera a facut un film ce are in centru o femeie si include scene de dragoste intense.

James Franco, actor: "A fost prima data, din cate stiu eu, si i-am vazut aproape toate filmele, cand pelicula regizata de el include replici amoroase. A fost amuzant sa il urmaresc cum desluseste aceste scene."

Intre cele 19 pelicule incluse in competitie pentru Ursul de Argint se afla si "Aferim", filmul lui Radu Jude, ce va fi prezentat in premiera mondiala pe 11 februarie

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO