Neti Sandu face previziuni pentru vedete

Dată publicare: 15-12-2008 00:00
Dată actualizare: 08-10-2012 11:04


Nono, Neti si Ivan

Invitata in emisiunea “Semen cu Ivan” de la ProFM si MTV, Neti Sandu le-a povestit celor doi prezentatori, Nono Semen si Catalin Ivan, despre cum va arata anul 2009.


 

Vedete:

Andreea Esca - Fecioara: “Se afla pe un butoi de pulbere si trebuie sa-si apere pozitia si familia. Pana in octombrie este posibil sa aiba de rezolvat niste probleme financiare. Chiar daca va fi un an mai greu, se va incheia cu bine.”

Banel Nicolita, Irinel Columbeanu, Andreea Marin - Capricorn: ”Jupiter se afla in zodia lor ceea ce inseamna ca o sa aiba parte de o schimbare generala. In plus, acestia trebuie sa aiba grija de partea financiara... sa nu le scada conturile din banca.”

Natura
Prezentatoarea ProTV spune ca in anul 2009 sunt sanse sa avem parte de catastrofe naturale: “Poate un cutremur sau ceva pe apa desi semnul de aer, care domina tot anul, este puternic si poate sa atenueze posibilele catastrofe”, a povestit Neti.

Financiar
Nici criza financiara nu a fost neglijata la ProFM: “Lucrurile nu sunt foarte clare tinand cont si de conjuctura in care se afla Romania. Daca ma iau doar dupa interpretarea logica a astrogramei pot spune ca o raza de lumina s-ar vedea abia dupa doi ani. Este posibil sa se gaseasca o solutie pentru calmarea crizei financiare dar mai mult nu.”

Si ca sa incheie intr-o nota mai relaxanta, Neti Sandu le-a vorbit celor doi prezentatori de la ProFM si MTV, Nono Semen si Catalin Ivan, despre evolutia spirituala: cu totii vom fi mai buni si mai visatori in 2009.
 

Sursa: ProFM


VIDEO PROTVPLUS.RO