Neti Sandu: In iunie, Varsatorii pot intalni marea dragoste

Ultima actualizare: 24-10-2012 01:19

Tema discutiei de la videochat-ul stirileprotv.ro a fost "Varsatorul, vedeta anului 2009", asta pentru ca Jupiter a intrat in aceasta zodie.


Toti cei nascuti sub semnul Varsatorului sau care au ascendent in Varsator au putut afla de la Neti Sandu, in dialog cu Elena Lasconi, ce le rezerva anul 2009.

Sinteza discutiei:

-Datorita intrarii lui Jupiter in Varsator, cei nascuti in aceasta zodie pot sa-si cumpere o casa, o masina, sa rezolve o problema.

-In iunie, cand Soarele intra in casa Gemenilor, casa sentimentelor, varsatorii vor avea noroc in dragoste, veti intalni pe cineva deosebit, iar in iulie se poate concretiza ceva.

-opozitia Saturn-Uranus dureaza din august 1997 si se va termina la sfarsitul lunii octombrie, asadar se amplifica conflictele, bolile.

-Varsatorii trebuie sa astepte pana in august pentru a cere pe cineva in casatorie. Atunci se vor lamuri incotro se indreapta relatia.

-La sfarsitul lui octombrie, varsatorii sau rudele mai in varsta vor scapa de problemele de sanatate.

-Orice probleme vor avea varsatorii, se vor rezolva.
 

-Varsatorul nu este compatibil in dragoste numai cu semnele de aer, Gemeni si Balanta. Are nevoie de mai multa stabilitate, asa ca poate face casa buna si cu zodiile de pamant.
 

-Varsatorul tinde spre elevare spirituala.

-Este foarte important daca ai si ascendentul in Varsator.

-Daca ai ascendent in Varsator, ai drepturi egale cu cei nascuti in aceasta zodie. Ascendentul rezolva, in anumiti ani, ceea ce zodia nu poate.

-Jupiter a intrat in sfera problemelor de sanatate, asa ca, daca esti Varsator sau ai scendentul in Varsator, anul acesta vei scapa de bolile cronice.

-Berbecii nu vor da lovitura in cariera, anul acesta. Pot doar sa continue sa cultive anumite relatii profesionale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO