Transexualul Naomi, abandonat la trei zile dupa nastere


Ultimul update: Marti 17 Aprilie 2012 16:18
Data publicarii: Duminica 05 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Naomi

Naomi, Florin Moldovan cum se numeste in buletin, povesteste viata nefericita pe care a avut-o.

Naomi a fost abandonat la trei zile dupa nastere: "Aveam doar trei zile cand mama m-a abandonat pe strada. Am avut noroc ca n-am murit de foame sau de frig. Un om cu suflet bun m-a luat in brate si m-a dus la orfelinat, unde am stat timp de cinci ani, dupa care m-a dus la o alta casa de copii, din Ludus."

Mama sa era o femeie sarmana, care mai avea un copil si care nu isi permitea sa mai creasca unul.

La orfelinat si-a dat seama de orientarile lui sexuale: "La 14 ani intretineam deja relatii sexuale cu un alt baiat, mai mic decat mine cu un an. Atunci mi-am dat seama ca sunt atras de persoane de acelasi sex si ca-mi doresc sa fiu femeie”, a continuat Naomi.

El si-a ascuns orientarile sexuale pana acum patru ani, cand incurajat de miscarea transexuala din Romania, a imbracat haine femeiesti si a iesit in strada.

Florin a fost respins de societate, dar si de tatal sau vitreg cu care locuieste in prezent si cu care nu a vorbit aproape un an de zile. 

Ei locuiesc modest si oricat de greu le-ar fi, merg mai departe: "Tata nu se lasa doborat de saracie. Oricat de putina mancare am avea, el intotdeauna imi zice sa vin la masa, ca ne descurcam noi cumva", a declarat Naomi.

Sursa: Click

O universitate din Anglia a inaugurat o toaleta pentru transsexuali
Steven Spielberg a facut o donatie pentru cuplurile gay
Peste 100.000 de participanţi la Gay Pride, în Brighton!
Steven Spielberg a facut o donatie pentru cuplurile gay
Peste 100.000 de participanţi la Gay Pride, în Brighton!
VIDEO PROTVPLUS.RO