Momentul în care un pensionar s-a dezinfectat pe mâni la dozatorul de suc. „Are mâinile lipcioase”

Ultima actualizare: 22-09-2020 11:23
pensionarul automat suc dezinfectant
captura The Sun

Un pensionar a confundat dezinfectantul pentru mâni cu dozatorul pentru suc, într-o benzinărie. Imaginile au devenit rapid virale, iar majoritatea internauților i-au apreciat determinarea de a respecta regulile sanitare.

Întâmplarea amuzantă a avut loc într-o benzinărie din Marea Britanie, iar bătrânul a fost surprins pe înregistrările camerelor de supraveghere în timp ce își igieniza mâinile, relatează cotidianul „The Sun”.

Imediat ce a intrat, pensionarul s-a îndreptat spre dozator, și-a turnat lichidul roșu în palme, apoi și le-a frecat una de alta...respectând conștiincios regulile impuse de autorități pentru dezinfectarea mâinilor și prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Numai că pensionarul, deși, a intenția lui a fost bună, nu a nimerit recipientul cu dezinfectant, ci dozatorul cu suc carbogazos.

Imaginile au ajuns pe rețele de socializare, iar mulți dintre utilizatori i-au apreciat determinarea comentând însă că, la final, bătrânul avea mâinile curate, dar lipicioase și cu aromă de zmeură.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO