Moda in 4D. Unde altundeva decat la New York

Dată publicare: 14-11-2010 00:00
Dată actualizare: 24-07-2012 03:13


Tehnologia 3D abia incepe sa devina parte din viata noastra de zi cu zi, insa succesoarea ei bate deja la usa.

Un designer celebru si-a propus sa ofere un spectacol in PATRU dimensiuni pentru a marca deschiderea a doua noi magazine. Cea de a patra dimensiune a fost cea senzoriala - mirosuri, sunete, atingeri - care au completat imaginile.

Traficul din centrul New Yorkului a fost oprit, iar fatada unei cladiri a devenit ecranul pe care a fost proiectat un spectacol nemaivazut. Cladirea a parut ca se roteste, se micsoreaza sau se descompune bloc cu bloc. Un podium s-a materializat in spatiul din fata cladirii, iar pe el au inceput sa defileze manechinele.

Nu se stie insa cata atentie au primit hainele, pentru ca "decorul" a fost viu si in permanenta tranformare. O gigantica experienta 3D pentru care nimeni nu a avut nevoie de ochelari.

Impresionantul spectacol, despre care se zvoneste ca a costat cateva milioane de dolari, si-a propus sa popularizeze brandul pe internet. Asa ca bloggerii si oricine a vrut sa filmeze cu telefonul mobil a fost invitat in primul rand, langa jurnalistii de specialitate.

Si londonezii au avut parte de acelasi spectacol pentru a marca inaugurarea unui magazin al designerului american in orasul lor.

Tags: moda, 4d,


VIDEO PROTVPLUS.RO