"Mitologii personale". Expozitie la Palatul Parlamentului cu lucrari ale lui Valeriu Sepi, "omul cu capra" din Phoenix

09-03-2017 14:30


Valeriu Sepi

Artistul timisorean Valeriu Sepi, cunoscut de drept "omul cu capra" din trupa Phoenix, expune din 9 martie colectia „Mitologii Personale” la Palatul Parlamentului, Sala Constantin Brancusi.

Expozitia, care va fi vernisata la ora 18.00, poate fi vizitata pana pe 30 martie si contine lucrari facute pe trei continente: Asia, America de Sud si Europa.

In Romania, Valeriu Sepi este un nume cunoscut nu doar prin faptul ca a fost percutionist in legendara trupa Pheonix, ci si pentru ca el este cel care s-a ocupat de designe-ul copertilor celor mai importante discuri.

"Invit la deschiderea expozitiei de pictura `Mitologii Personale` de la Palatul Parlamentului, Sala Constantin Brancusi unde voi fi expune lucrari realizate in ultimii ani precum si una dintre cele mai mari lucrari pe panza de anul acesta (300 x 800 cm).

Alaturi de mine, incepand cu ora 18 se vor afla Ilie Stepan si Horea Crisovan, care vor sustine un recital de chitara." - spune artistul, in invitatia adresata publicului pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO