Minunati-va de asa camasa in carouri! De la premierul Japoniei

Ultima actualizare: 17-10-2012 17:04

Din cand in cand, cate un fiasco vestimentar face valuri pe internet, starneste dezbateri, polemici si petitii. De aceasta data, faptasul este altminteri seriosul si austerul prim-ministru al Japoniei.

 

Daca ne luam dupa unii stilisti, el si-a adjudecat fara drept de apel trofeul pentru cea mai neinspirata camasa in carouri, in 5 culori diferite.

Si mai ciudat este ca a purtat-o nimeni altul decit seful guvernului nipon, YUKEEOH HATOYAMA, cand a organizat un gratar.

Evident, bietul demnitar a ajuns de rasul intenetului. Nu c-ar fi rau sa atragi atentia asupra ta, fie chiar si dintr-un motiv descalificant.

Daca pe unii gafa vestimentara a demnitarului nipon i-a dus cu gandul la un... paun, altii si-au amintit de halucinanta rochie de lebada purtata mai anii trecuti de Bjork la decernarea Oscarurilor.

Si cantareata Lil' Kim s-a dat recent in spectacol cu o tinuta traznita, pe care Diana Ross nu s-a putut abtine sa n-o ...comenteze.. La randul lui, presedintele Obama a fost ironizat copios pentru o pereche de blugi ca de bunicuta.

De alfel, politicienii nu se feresc de carouri. George W. Bush le adora, iar Bill Clinton s-a afisat chiar in Biroul Oval cu una care arata fix ca o pijama.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO