Mihai Traistariu a fost reclamat la Politie, dupa ce a postat o fotografie pe Facebook

Ultima actualizare: 20-12-2013 00:08

Mihai Traistariu a fost reclamat la Politie, dupa ce a dat share pe Facebook la o fotografie care sugera ca Ionut, baietelul ucis de maidanezi in Capitala, ar fi fost in viata.

De fapt, in fotografie era un alt copil. Mama acestuia, Ana Maita, nu si-a dat acordul pentru distribuirea imaginii in care se afla copilul ei. "Mai mult, copilul meu a fost expus unei situatii cu potential de pericol", a declarat Ana Maita in emisiunea "La Maruta".

Mihai Traistariu a distribuit un colaj fotografic care a aparut pe internet, in care era Ionut, dar si un alt copil. Acest colaj era insotit de intrebarea: "Ionut traieste?".

Ana Maita, care este si presedinta Asociatiei "Mame pentru Mame", spune ca a reclamat mai multe persoane care au distribuit pe Facebook aceasta imagine.

In apararea lui, Mihai Traistariu a spus in emisiunea "La Maruta" ca este un mare iubitor de animale si ca din luna septembrie a distribuit pe pagina de Facebook orice material despre cainii fara stapan sau despre Ionut.

El a mai spus ca fotografia in cauza a fost distribuita de mii de persoane si s-a intrebat daca Ana Maita a reclamat la Politie toate aceste persoane.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO