Meniu special: branza din lapte de ... mama!
Incredibil? Nicidecum! Un bucatar din New York s-a hotarat sa-i vina in ajutor sotiei care a nascut acum doua luni. Femeia avea atat de mult lapte, incat si-l depozita in frigider, asa ca sotul ei s-a gandit ca trebuie sa faca ceva cu el.
Potrivit The Daily Mail, barbatul, bucatar de meserie, si-a pus intrebarea daca nu cumva laptele matern nu ar putea fi folosit si in prepararea unor produse culinare, cum ar fi branza, de exemplu.
Zis si facut! A experimentat mai intai reteta acasa si vazand ca a obtinut o branza cu un gust dulceag foarte placut, s-a hotarat sa o puna pe lista felurilor de mancare deosebite din meniul oferit de restaurantului sau din New York.
Omul s-a gandit chiar la cateva sortimente deosebite. Si pentru ca tot traim vremuri in care alimentele naturale sunt foarte cautate, Daniel Angerer a explicat ca ceea ce a facut el este de fapt un alt nivel al "naturalului".
"Daca esti bucatar-sef esti curios despre tot ceea ce inseamna arome si atunci intotdeauna vei cauta ceva nou si vei dori sa vezi ce poti sa faci cu el", spune Daniel Angerer.
Reactiile la reteta inedita, postata mai intai pe blog-ul lui Daniel, au fost de la un dezgust total pana la "fabulos".
Si are deja si fani care il incurajeaza sa faca mai departe unt si inghetata din laptele matern.