Meghan Markle, răsfățata criticilor de modă. Alegerea vestimentară îndrăzneață a ducesei


Ultimul update: Vineri 15 Martie 2019 11:36
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2019 09:25
Categorie: Stiri Mondene

Ducesa Meghan, aflată în ultimul trimestru de sarcină, continuă să fie o inspiraţie la capitolul stil.

 

Criticii de modă au numai cuvinte de laudă în ceea ce priveşte alegerile vestimentare ale viitoarei mămici.

Secretul ei pare să fie modul în care combină piese şic, uneori de la case de modă exclusiviste, care sunt însă uşor de reprodus de femei cu un buget mai modest.

Sarcina n-a convins-o pe Meghan nici să renunţe la pantofii cu toc, o alegere mai puţin prietenoasă pentru gravide.

Pe măsură ce sarcina avansa, a devenit evident că Meghan n-are de gând să poarte haine fără formă, care să-i ascundă burta. Cu excepţia vizitei în Măroc, când ales o rochie largă şi lungă, ducesa şi-a afişat sarcina aproape ostentativ. Mai tot timpul a purtat rochii mulate, iar de multe ori de culoare deschisă. Prin comparaţie, cumnata ei, ducesa de Cambridge, s-a îmbrăcat mult mai cuminte în timpul sarcinilor.

Laura Puddy, editor revista modă: "Meghan este atât de elegantă și chiar reuşeşte să arate bine și în haine de viitoare mămică. Ce este grozav la Meghan este că, deși poartă creațiile unor case de modă scumpe, ținutele ei pot fi reproduse cu ușurință. O rochie şi un blazer sunt foarte ușor de copiat, chiar dacă ai un buget mic."

Viitoarea mămica pare hotărâtă să poarte tocuri până la finalul sarcinii, o alegere... îndrăzneaţă pentru cele mai multe femei însărcinate.

Laura Puddy, editor revista modă: "Meghan poartă încă pantofi înalți. Nu toate gravidele pot să meargă pe tocuri. Uneori, ți se umflă gleznele... Preferă pantofii cu vârf ascuțit, nu îi lipsesc din garderobă. O vedem în pantofi în culori deschise, de la Manolo Blahnik, un designer preferat de-al ei. Încă poartă tocuri de 5-7 cm, ceea ce este impresionant."

Venirea pe lume a bebeluşului este aşteptată cu entuziasm de britanici şi nu numai. La fel ca verii lui, copiii printului William, nou-născutul va fi, cu siguranţă, un trendsetter în materie de haine pentru bebeluşi.

Laura Puddy, editor revista modă: "Dacă vă uitați la prințesa Charlotte şi la prințul George, ținutele lor au fost copiate de brandurile de haine. Cei doi poartă haine destul de clasice, așa că va fi interesant să vedem cum îl vor îmbrăca Harry și Meghan pe cel mic. Însă când faci parte din familia regală, nu poți să nu fii un reper în materie de modă."

Ducesă a lăsat să se înţeleagă că va naşte primul ei copil în aprilie, însă nu a spus dacă aşteaptă un băieţel sau o fetiţă.

Meghan Markle a explicat de ce încearcă să stea departe de Twitter
Ipostaza în care au fost surprinși Kate și William, într-un local din Irlanda de Nord
VIDEO PROTVPLUS.RO