MASTERCHEF, SEZONUL 5. Cel mai simplu test sub presiune le-a dat mari batai de cap concurentilor. Cine a parasit competitia

Dată publicare: 11-11-2014 08:04
Dată actualizare: 14-11-2014 06:42


 A fost o seara plina de provocari la Masterchef!

Daca in prima proba o fotografie trebuia sa-i inspire pe concurenti sa pregateasca ... un tort aniversar, pentru cea de-a doua, juratii s-au gandit la o provocare aparent simpla.

Insa nu e deloc usor sa faci perfect un lucru simplu - cel putin asta au demonstrat concurentii.

Au gatit un ou ochi, iar greselile au costat-o scump pe Anca, eliminata din competitia culinara numarul 1 din Romania.

Masterchef si-a continuat luni seara "calatoria" culinara cu cei mai curajosi bucatari amatori din Romania. Cutia misterelor i-a pus insa in dificultate maxima.

Chef Patrizia Paglieri: "O sa faceti un tort aniversar pentru colegul vostru din fotografie."

Regula a fost ca fiecare concurent sa gateasca in functie de emotia pe care o simte cand se uita la fotografie.

Lambrino a avut o viziune cat se poate de originala: "Tort a la Mutu. Eu sunt Mutu. Avem un tort de ciocolata, barbos si cu gel pe cap si o para".

Cu emotie a gatit si Tudor, pentru Andreea. Intre ei - susotesc concurentii - se leaga ceva mai mult decat o simpla prietenie...

"Vai de capul meu, Tudorino are emotii, se gandeste la Andreea... Bine ca nu-i tremura mainile", a glumit chef Patrizia.

La finalul probei insa, un alt concurent a fost declarat castigator - Ciprian.

La cea de-a doua proba, Anca, Tavi, Silviu si Petrica au intrat la testul sub presiune, iar provocarea juratilor a fost aparent simpla.

"Sper ca fiecare dintre voi e in stare sa gateasca un... ou ochi!", le-a spus chef FOA.

Chef Adrian Hadean: "Important e ca albusul sa nu fie ars nici in centru, nici pe margini, sa nu fie crud, galbenusul sa ramana galben..."

S-a dovedit a fi prea mult pentru Anca, iar aceasta a parasit competitia.

O noua editie Masterchef, cu provocari care sa puna la incercare imaginatia si talentul concurentilor, va fi difuzata marti seara, de la 20:30, la PRO TV.


VIDEO PROTVPLUS.RO