MASTERCHEF, SEZONUL 5. Cea mai dulce proba le-a lasat concurentilor un gust amar. Cine a parasit competitia

12-11-2014 09:06


Masterchef, competitia in care amatorii devin bucatari, a continuat, marti seara, cu probe surprinzatore.

Concurentii au gatit pentru pasagerii unui avion, iar masa a fost servita... printre nori! Alte probe dificile i-au facut pe doi dintre concurenti sa fie eliminati si astfel si-au luat adio de la titlul de Masterchef.

La cutia misterelor, concurentii s-au trezit in fata cu fel de fel de maruntaie: capete de oaie, creier de vita sau limba de vaca. Din ele trebuia sa iasa o delicatesa, insa proba le-a dat mari batai de cap aspirantilor la titlul de Masterchef.

In a doua proba, realizata in premiera in Romania, juratii au ridicat nivelul competitiei la mare inaltime. Concurentii, impartiti in doua echipe, au gatit pentru 150 de pasageri de la Business Class. Chiar daca au muncit toata noaptea, problemele au aparut chiar inainte de decolare.

Pana la urma totul a iesit bine, iar pasagerii au servit masa in avion. In urma probei, o parte din concurenti a intrat la testul sub presiune si a gatit... torturi sofisticate. Chiar daca proba a fost dulce, la final, Tavi si Lambrino au simtit un gust... amar cand chefii le-au cerut sa lase sorturile si sa paraseaca Masterchef.

12 concurenti au ramas in competitie, insa doar unul va primit titlul de Masterchef. Lunea viitoare, la PRO TV, "calatoria" culinara continua pentru gasirea viitorului castigator.

VIDEO PROTVPLUS.RO