MasterChef revine pentru al saselea sezon la PROTV. Pasionatii de gatit se pot inscrie pentru preselectii pe internet

Ultima actualizare: 18-05-2015 07:06

''MasterChef'', cel mai asteptat spectacol culinar, revine la PRO TV. Toti cei pasionati de gatit, care pot sa prepare delicatese uimitoare, sunt asteptati la preselectiile pentru cel de-al saselea sezon ''Mastechef''.

Startul se da duminica, de la ora 10, la hotel Ibis Gara de Nord din Bucuresti. ''Caravana Masterchef'' va ajunge insa si la Cluj, Iasi sau Craiova.

Timp de cinci sezoane, Masterchef a reunit oameni din toate colturile tarii, care au reusit, sub indrumarea chefilor, sa treaca de la pasiune la excelenta gastronomica. Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sunt pregatiti sa le dea o sansa si altor pasionati sa demonstreze cat sunt de creativi si cat de bine pot combina ingredientele.

"Eu nu m-as prezenta in fata cuiva cu o mancare pe care n-am mai gatit-o niciodata. As exersa un pic inainte. Ceea ce le doresc tuturor: sa vina cu tema facuta, nu cu improvizatii", a spus chef Adrian Hadean.

"Daca au o pasiune pentru bucatarie, le place sa fie organizati, sa gandeasca in avans tot felul de pregatiri pe care trebuie sa le faca un bucatar, atunci sunt oamenii potriviti pentru preselectiile Masterchef", spune chef Foa.

Mai ales ca in toamna se anunta o competitie dura. Cei 3 chefi vor testa priceperea, curajul, dar si nervii concurentilor la probe noi si teste sub presiune.

"Sa participi la un show culinar asa de important e o sansa care poate sa-ti schimbe viata, din simplu amator te poti face un bucatar. Asta inseamna si pentru ei si pentru noi un pariu sa vedem cati concurenti o sa fie in stare sa ajunga bucatari", spune chef Patrizia.

Pretendentii la cel mai ravnit titlu culinar se pot inscrie pe masterchef.protv.ro. Caravana Masterchef va ajunge pe 23 mai la Cluj Napoca, pe 30 mai la Iasi si pe 7 iunie la Craiova. Nu inainte de a face o prima oprire in Bucuresti, in 17 mai.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO