Mama lui Meghan Markle, în vizite secrete la Londra. A venit de urgență din SUA să-și calmeze fiica


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 09 Septembrie 2018 21:30
Categorie: Stiri Mondene
Meghan Markle si mama ei

Doria Ragland, mama ducesei de Sussex, a efectuat mai multe vizite secrete și de urgență în Marea Britanie, pentru a-și consola fiica, după ce tatăl lui Meghan Makle a lansat o serie de atacuri dure la adresa acesteia.

După ce, în ultima perioadă, Thomas Markle și-a atacat în mod repetat fiica, pe motiv că nu dorește să îl contacteze, mama lui Meghan a zburat din Los Angeles pentru a fi alături de ea, potrivit unor surse citate de Daily Mail.

Una dintre aceste vizite a avut loc în luna iulie, când Doria Ragland a fost primisă de ducele și ducesa de Sussex la locuința in Oxfordshire.

„Vizita a fost total neplanificată. Doria este alături de Meghan prin toată această perioadă de scandaluri cu Thomas”, a spus sursa.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, a susținut într-un interviu că i-ar fi închis telefonul prințului Harry, după o conversație aprinsă care a avut loc înainte de nuntă. Acela ar fi fost momentul în care ducesa ar fi decis să rupă legăturile cu el, potrivit bărbatului de 74 de ani.

Pe de altă parte, o sursă americană a declarat pentru The Sun: „Meghan îl iubește pe Thoms și vrea să țină legătura cu el pe termen lung. Însă în acest moment simte că el are nevoie de spațiu. Și ea vrea să se detașeze puțin.”

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO