Fata lui Elvis, din nou mamica

12-10-2008 00:00


Lisa Marie Presley

Intr-un an in care celebritatile dau nastere la gemeni (vezi Angelina Jolie si Jennifer Lopez), Lisa Marie Presley si sotul sau, Michael Lockwood, au devenit, pe 7 octombrie, parintii... unor fetite gemene!

Fetitele, ale caror nume nu au fost inca facute publice, au fost nascute prin operatie cezariana, avand la nastere 2,7 kilograme, respectiv 2,3 kilograme. 

Acestia sunt primii copii ai Lisei Marie, in varsta de 40 de ani, cu sotul sau, chitaristul si producatorul muzical Michael Lockwood, in varsta de 47 de ani. Cei doi s-au casatorit in Japonia, in ianuarie 2006. Presley mai are doi copii, Riley, 18 ani, si Benjamin, 15 ani, cu fostul sau sot Danny Keough. 

Lisa Marie a avut o viata sentimentala destul de agitata. Ea a fost casatorita circa 20 de luni cu Michael Jackson, formand una din cele mai controversate perechi ale momentului.
Mai tarziu, s-a casatorit cu actorul Nicolas Cage, dar au divortat dupa trei luni. Atunci a circulat un zvon conform caruia cauza separatiei ar fi constituit-o fanatismul lui Cage fata de tatal ei. 

Copiii gemeni nu sunt o noutate in familia Lisei Marie: tatal sau, celebrul Elvis Presley, decedat in 1977, a provenit dintr-o sarcina gemelara, dar fratele lui, Jesse Garon, a murit la nastere. De asemenea, Lisa Marie mai are doi unchi gemeni de pe partea mamei sale.

Sursa: Reuters

VIDEO PROTVPLUS.RO