La Los Angeles a avut loc evenimentul InStyle. Vedetele de la Hollywood premiate pentru modul in care se imbraca

26-10-2016 09:01

Ultimele tendinte in moda au fost prezentate de vedetele de la Hollywood la premiile Instyle din Los Angeles.

Castigatoarea serii a fost actrita Nicole Kidman care a avut si un sfat pentru cei care se intreaba cum a ajuns vedeta un simbol al modei.

Nicole Kidman a fost de departe o aparitie apreciata la premiile organizate in Los Angeles si a fost numita un simbol al modei de catre publicatia care a organizat evenimentul. Actrita a avut si un sfat:

Nicole Kidman: "Trebuie sa fii tu insuti! Uneori acest lucru se schimba odata ce inaintezi in varsta, insa intotdeauna trebuie sa simti. Nu este important ce spun altii, ci ceea ce gandesti tu."

La eveniment a fost prezent si cunoscutul designer Tom Ford care, surprinzator a avut acelasi sfat pentru iubitorii de moda.

Tom Ford: "Cred ca este important, indiferent daca esti femeie sau barbat, sa gasesti ceea ce ti se potriveste si in ce te simti confortabil. Poti schimba forma sau alte elemente, stilul se schimba mereu, insa gaseste ceea ce ti se potriveste."

Confortabil s-a simtit si cantaretul Usher, care nu a iesit din tiparele sale, in privinta vestimentatiei desi la eveniment majoritatea barbatilor au venit imbracati la patru ace

Usher: "De obicei port lucruri in care ma simt bine. Dar am vrut sa fiu elegant la eveniment, pentru ca toti poarta un costum, asa ca am decis sa port o piesa clasica, de catifea. DAa nu conteaza ce port, ci faptul cat de confortabil ma simt. Este o piesa vintage!"

Evenimentul, ajuns la a doua editie anul acesta, premiaza stilul vestimentar al starurilor de la Hollywood. Printre cei premiati au fost si actrita Priyanka Chopra, artistul Leon Bridges si designerul Tom Ford.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO