Kanye West vrea să candideze la președinția SUA. A primit și sprijinul lui Elon Musk

Dată publicare: 05-07-2020 07:57
Dată actualizare: 05-07-2020 08:05


kanye west

Rapperul american Kanye West a publicat un mesaj pe Twitter în care a sugerat că dorește să intre în cursa pentru președinția Statelor Unite din 2020.

„Trebuie să realizăm promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea și construind un viitor. Voi candida pentru a deveni președintele Statelor Unite”, a scris rapperul american pe Twitter, conform Sky News.

Miliardarul Elon Musk a răspuns la postarea artistului cu mesajul: „Ai susținerea mea completă!”.

De asemenea, și soția lui Kanye West, Kim Kardashian West, i-a republicat mesajul, alături de steagul american.

Momentan nu este clar dacă rapperul dorește cu adevărat să candideze la președinție cu patru luni înainte de alegeri, care vor avea loc în data de 3 noiembrie, sau dacă a depus actele necesare pentru a apărea pe buletinele de vot.

Cu toate acestea, termenul limită pentru adăugarea candidaților independenți pe buletinele de vot nu a trecut în majoritatea statelor.

Kanye West a fost în trecut un susținător vocal al președintelui Donald Trump și a vizitat Biroul Oval în octombrie 2019, purtând pe cap o șapcă cu mesajul „Make America Great Again”.

Nu este prima dată când rapperul de 43 de ani sugerează că va candida la alegeri. În anul 2019, Kanye le-a spus fanilor prezenți la New York că va candida la alegerile din 2024.

De asemenea, în cadrul premiilor MTV Video Music din 2015, Kanye a spus că „a decis să candideze la președinție în 2020”.

 

Sursa: B.P.


VIDEO PROTVPLUS.RO