Joseph Gordon-Levitt s-a casatorit in secret. Actrita celebra cu care a avut o relatie in trecut


Ultimul update: Luni 05 Ianuarie 2015 07:12
Data publicarii: Vineri 02 Ianuarie 2015 15:19
Categorie: Stiri Mondene
Joseph Gordon-Levitt

Actorul american Joseph Gordon-Levitt s-a casatorit in secret cu prietena sa, Tasha McCauley, in cadrul unei ceremonii private, care a avut loc pe 20 decembrie la casa cuplului din Los Angeles, potrivit contactmusic.com.

Joseph Gordon-Levitt, in varsta de 33 de ani, are o relatie din 2013 cu Tasha McCauley, care este cofondatoare si presedinte-director general al companiei din domeniul tehnologiei robotilor Fellow Robots.

Gordon-Levitt si McCauley s-au casatorit in secret, pe 20 decembrie, la casa lor din Los Angeles. Actorul a avut, in trecut, relatii cu Larisa Oleynik si Alexandra Hulme, dar si cu Scarlett Jonhansson.

Joseph Gordon-Levitt, care in 2013 a debutat in calitate de regizor si scenarist cu pelicula "Don Jon", in care si joaca rolul principal, a jucat in primul film de cinema in 1992, cand a aparut in productia "Beethoven - Un caine putin prea mare". Dupa ce a jucat timp de cinci sezoane in sitcomul "A treia planeta de la Soare", actorul a luat o pauza pentru a urma cursurile Universitatii Columbia din Statele Unite.

Parasind televiziunea, Joseph Gordon-Levitt s-a orientat apoi spre cinema si s-a facut remarcat in cateva lungmetraje bine primite de public si de criticii de specialitate, precum "500 de zile cu Summer", "Inceputul/ Inception" si "50/ 50".

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO