Iulia Vantur, schimbare spectaculoasa de look pentru noua emisiune de la ProTV. Cum arata acum vedeta

Ultima actualizare: 03-02-2015 06:55
Iulia Vantur

Frumoasa prezentatoare Iulia Vantur va prezenta noul reality show Ferma Vedetelor, care va aduce in fata telespectatorilor din martie fata nevazuta a 12 vedete si va arata cum vor face fata provocarilor inedite de zi cu zi.

Iulia Vantur s-a remarcat la pupitrul Stirilor PRO TV, unde a prezentat cele mai importante jurnale. Experinta Iuliei de a prezenta emisiuni live, de a empatiza cu oamenii si de a le fi alaturi in momente grele, sunt doar cateva dintre elementele care o recomanda pentru acest show. Astfel, dupa o pauza de un an, Iulia revine cu forte proaspete in televiziune si e gata sa faca fata provocarilor inedite pe care acest format le presupune.

In calitate de gazda a show-ului, Iulia va trebui sa fie alaturi de concurenti si sa ii sprijine in momentele dificile prin care vor trece. Ea va fi legatura celor 12 vedete cu exteriorul, le va da sarcinile zilnice si ii va indruma pentru a trece peste barielele fizice si psihice cu care se vor confrunta in cele de trei luni de convietuire la Ferma.

Cu aceasta ocazie, vedeta si-a facut si o mica schimbare de look, iar rezultatul a fost publicat pe pagina sa de Facebook. De asemenea, pentru a fi in forma maxima, Iulia s-a intors in sala de sport, dupa o vacanta in care s-a relaxat.

 

“Pornesc cu entuziasm intr-o noua aventura! Am ales sa fiu gazda reality show-ului Ferma Vedetelor pentru ca este total diferit de ceea ce am facut pana acum in televiziune. Este provocarea de care aveam nevoie, dupa mai bine de 10 ani de Stiri si 8 ani de Dansez pentru tine. Am ocazia sa explorez, sa invat lucururi noi, sa ma desfasor intr-un cadru natural, amplu, mai aproape de radacinile noastre romanesti. Va fi un show spumos, tocmai pentru ca va surprinde latura umana, in cele mai firesti aspecte ale vietii.” – a declarat Iulia Vantur.

 

Pe langa Iulia Vantur, care va fi alaturi de concurenti, cei 12 fermieri vor primi sarcini saptamanale de la Mentorul Fermei, un om cu experienta, care si-a petrecut intreaga viata traind din roadele pamantului, ingrijind animale domestice, care reprezinta si o importanta sursa de hrana. Cele 12 vedete vor trebui sa treaca cu brio si de probele zilnice, iar in fiecare saptamana doi dintre concurenti vor intra la duel pentru a se lupta sa isi pastreze locul in concurs, insa unul dintre ei va parasi competitia. Probele vor fi diverse si ii vor pune pe concurenti in situatii limita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO