Pitbull, despre Inna: "O senzatie internationala". Cei doi au lansat un videoclip impreuna, care a devenit deja viral

×
Codul embed a fost copiat

Dupa succesul inregistrat de melodia "All The Things", Inna si Pitbull colaboreaza pentru o noua piesa.

Inna da iar lovitura, de aceasta data, cu un videoclip in care apare alaturi de Pitbull. Este al doilea in compania raperului care a colaborat numai cu nume mari: Jennifer Lopez, Cristina Aguilera si Shakira.

In doar 20 de ore, piesa "Good time" a avut peste 200.000 de vizualizari pe Youtube. Iar Inna nu se opreste aici. In septembrie, ea va canta pe aceeasi scena cu Pharell, autorul piesei "Happy".

"O senzatie internationala... Inna! Hai sa ne simtim bine!"

Asa o prezinta Pitbull pe Inna chiar la inceputul piesei "Good time". In doar 20 de ore de la lansare, videoclipul lor a strans peste 200.000 de vizualizari pe Youtube.

Citește și
J. Balvin
J. Balvin, solistul piesei "Tranquila", ar avea o relatie cu o artista din Romania. "Avem foarte multe lucruri in comun"
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

"A fost o mare petrecere, am filmat doua zile. Din pacate, tot ce s-a filmat cu Pitbull a fost realizat in Miami, in timp ce eu eram in turneu de promovare in Mexico City", a declarat Inna, pentru Stirile ProTV.

"Good Time" este cel mai recent single care ii reuneste pe cei doi artisti de talie internationala, fiind extras de pe albumul "Soy LatINNA". Single-ul de fata s-a lansat cu un lyric video filmat in Bucuresti de catre Bogdan Daragiu - regizor si DoP, cel cu care Inna a mai colaborat si pentru "Endless", "WOW" sau "Cola Song".

Chiar daca nu au filmat acum impreuna, Inna si Pitbull se intalnesc de fiecare data cand romanca ajunge la Miami, acolo unde el are o resedinta. Cei doi s-au cunoscut in toamna anului trecut si de atunci au avut deja doua colaborari.

Inna: "Este o persoana extraordinara. Spiritul latin este prezent in ambele parti si ne intelegem de exceptie numai pentru faptul ca suntem atat de pasionati pentru meseria noastra si tot ceea ce facem, incat ne intelegem perfect."

Rapperul american de origine cubaneza a castigat deja trei premii Bilboard si un Grammy, si se autointituleaza Mister Worldwide, adica cel cunoscut in toata lumea. Piesele sale devin automat hituri.

Momentul live de la American Music Awards, din 2011, l-a facut, insa, si mai cunoscut. Dansul frumoasei Jennifer Lopez, una dintre cele mai sexi femei de pe planeta, l-a tulburat. Tot cu Jennifer Lopez, Pitbull a dat din nou lovitura in Brazilia. Cei doi au cantat, alaturi de Claudia Leitte, imnul Campionatului Mondial de Fotbal.

Si Innei ii merge bine. Ea va canta, in septembrie, pe aceeasi scena cu Pharell Williams, cel care a creat unul dintre cele mai mari hituri ale ultimilor ani - piesa Happy.

Inna: "E un concert pe un mini-stadion din Istanbul si da, o sa fie ca invitat special, ca main artist, Pharell."

Inna asteapta cu nerabdare intalnirea cu Pharell, dar spune ca pana la o colaborare cu acesta mai are de asteptat.
 

De anul acesta, Inna este unul dintre numele Atlantic Records, casa de discuri celebra care promoveaza artisti din toate zonele muzicale, in portofoliul acesteia numarandu-se nume precum Bruno Mars, Coldplay sau Lykke Li.

DA PLAY: "Good Time" - Inna si Pitbull:

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Tara in care Inna are mai multi fani pe Facebook decat Beyonce sau Justin Bieber
Tara in care Inna are mai multi fani pe Facebook decat Beyonce sau Justin Bieber

 Inna se bucura de popularitate in randul fanilor din Turcia. Numarul fanilor pe care vedeta ii are pe contul de Facebook din Turcia il depaseste pe cel al unor vedete precum Beyonce.

J. Balvin, solistul piesei
J. Balvin, solistul piesei "Tranquila", ar avea o relatie cu o artista din Romania. "Avem foarte multe lucruri in comun"

J. Balvin, devenit cunioscut in toata lumea dupa lansarea melodiei "Tranquila", a colaborat cu Inna pentru o melodie ce va fi lansata in curand, iar acum pregateste publicului din Romania o alta surpriza.

Inna, in costum de baie. Fanii au observat imediat ceva ciudat:
Inna, in costum de baie. Fanii au observat imediat ceva ciudat: "Ti-ai marit sanii in Photoshop sau ai silicoane"

Fotografia cu Inna in costum de baie a primit peste 56 de mii de like-uri, insa, nu doar atat. Fanii i-au spus vedetei ca nu poate sa ii pacaleasca si ca sigur si-a facut ceva la nivelul bustului.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.