Inna, dezvăluiri despre Marea Finală „Masked Singer”: Cine este personajul „foarte îndrăgit”

Ultima actualizare: 30-10-2020 10:52

Inna a dat indicii despre Marea Finală „Masked Singer”, un personaj despre care a spus că este „foarte îndrăgit” în România. Solista a vorbit despre experiența extraordinară avută la cel mai urmărit show de televiziune al momentului.

„Detectivul” Inna a relatat aspecte inedite de la filmările „Masked Singer”, invitată specială la Știrile PROTV. Cântăreața a fost extrem de entuziasmată de faptul că a fost alesă să facă parte din acest show, pentru că, așa cum a spus ea, a fost cea de-a două experiență majoră în televiziune.

„Asta este a doua experiență în televiziune pentru mai mult timp pe un platou de filmare. Prima dată la „Vocea României Junior” unde am fost emoționată, a fost extraordinar, am trecut prin toate stările, aceasta este a doua, amândouă sunt cum îmi place mie să spun, TOP. Mi-ar plăcea să ne revedem într-un al doilea sezon, abia aștept să vedeți ce vă pregătește finala, nu sunteți gata pentru așa ceva, chiar nu sunteți gata, promit” a spus Inna.

Solista în rolul de detectiv la „Masked Singer” a dat detalii, în premieră, despre cine se ascunde în spatele măștii în Marea Finală.

„În Marea Finală o să aveți parte de o surpriză extraordinară, revine pe micul ecran un personaj din România foarte îndrăgit. Nu pot să vă zic mai mult, vom vedea ce se ascunde în spatele măștilor”.


Inna a dat asigurări că în niciun moment cât s-a aflat pe scenă, nu a știut cine este personajul din spatele măștii pe care trebuie să-i identifice. Nu a avut niciun avantaj în fața telespectatorilor, ba chiar s-a confruntat cu o serie de restricții.

„Pe bune, fiecare om care a intrat în studio a fost controlat să nu aibă telefoane, nici chiar eu nu am avut voie să stau cu telefonul, sau vreun membru din staff-ul meu, make-up artist sau hairstiliști. Sută la sută nu știe nimeni...Mă rog, acum, a început să se mai afle, suntem deja la finală dar nici mie nu mi-a venit să cred, am spus, hai mă că sigur o să ne dăm seama, poate mai scapă ceva, poate mai vorbește, mai auzi o voce...”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO