Fratele lui Escobar are un sfat pentru Netflix: Ar trebui să angajeze ucigași profesioniști

Ultima actualizare: 01-10-2017 18:28
serialul Narcos
Getty

Roberto De Jesus Escobar Gaviria, fratele celebrului Pablo Escobar, în vârstă de 71 de ani, afirmă că rețeaua Netflix ar trebui să facă schimbări în privința măsurilor de securitate ale angajaților săi.

Până în anii 80, Gaviria a fost contabilul șef al imperiului lui Escobar, la un moment dat fiind cunoscut sub numele de ”șeful ucigașilor” cartelului Medellin.

A fost arestat în 1993 și trimis în închisoare, unde o scrisoare-capcană a explodat și l-a lăsat parțial orb și surd, fiind eliberat 10 ani mai târziu.

În 2014, el a înființat firma Escobar Inc., înregistrând toate drepturile de copyright legate de numele fratelui său, iar pe 1 iulie 2016 a trimis o scrisoare către Netflix, solicitând 1 miliard de dolari pentru folosirea neautorizată a conținutului.

Trebuie să elimini toate pericolele. Într-o zi, când umblam prin junglă, aveam o geantă cu 2 milioane de dolari în hârtii de câte 100 de dolari. Armata mă căuta pe mine și pe Pablo la vremea aceea. Brusc, începe să se tragă în noi. Eu și Pablo împreună cu câteva gărzi de-ale noastre începem să fugim pe lângă un canal cu apă, spoi înotăm mai departe. Toate astea au fost făcute fără arme.

Dacă ai intelect, nu ai nevoie să folosești arme. Dacă nu, ești nevoit. În cazul de față, Netflix ar trebui să asigure plata unor asasini pentru oamenii săi, ca protecție.” - a spus fratele lui Escobar pentru Hollywood Reporter.

Reporter: Personajul fratelui dumneavoastră a fost ucis la sfârșitul sezonului 2. Ce a fost greșit sau corect în felul în care a fost prezentat?

Roberto De Jesus Escobar Gaviria: ”Nu discut despre moartea fratelui meu. Unii oameni susțin că este mort. Asta este tot ce știu. Pentru mine este încă viu și fratele meu”.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO