Filmul în care un român joacă alături de Sylvester Stallone a avut premieră mondială

16-11-2018 13:38


Florian Munteanu, românul care face furori la Hollywood, are un rol principal într-un film care tocmai a avut premiera mondială.

"Creed 2" continuă povestea din franciza Rocky, unde îl regăsim pe Sylvester Stallone, acum în rol de antrenor de box. Starul din ring este, însă, personajul Adonis Creed, interpretat de actorul Michael B. Jordan.

Creed 2, una dintre cele mai așteptate continuări cinematografice, a avut premiera mondială la New York. Filmul prezintă al doilea capitol din viaţa unui boxer - Adonis, fiul celebrului pugilist Apollo Creed. La fel ca tatăl lui, Adonis este antrenat de legendardul Rocky Balboa, interpretat de acelaşi Sylvester Stallone.

Noua apariţie în lumina reflectoarelor este, însă, pugilistul de origine română, Florian Munteanu, care în film joacă rolul lui Viktor Drago, fiul fiorosului Ivan Drago - interpretat de Dolph Lundgren - coșmarul echipei Apollo-Rocky.

Acest Ivan Drago l-a ucis, în ring, pe Apollo Creed. Apoi şi-a crescut fiul să devină şi el boxer... Care îl va înfrunta pe Adonis Creed...

Florian Munteanu: ”Viktor nu e chiar personajul ticălos, tipic. Asta înseamnă că Steven (n.r.: Steven Caple), regizorul nostru, a vrut ca eu să joc un personaj întunecat dar profund, cu multe emoții. Pentru aceasta a trebuit să mă conectez, cumva, cu lucrurile tenebroase și profunde din viața mea reală.”

 

Florian Munteanu: ”Credeți-mă, de obicei eu sunt un tip dur. Însă, în film, a fost necesar să mai și plâng. Aceasta a fost, pentru mine, partea cea mai grea. Un tip dur care trebuie să-și arate sentimente și emoții.”

Pentru acest rol a fost recrutat chiar de Sylvester Stallone, care caută interpretul cel mai potrivit pentru Viktor Drago. Excelentul pugilist, în vârstă de 28 de ani, născut în Germania, însă din părinţi romani, nu avea până acum nici un fel de experienţa actoricească... Iar acum trăieşte visul american la Hollywood...

În ambele filme, Michael B. Jordan interpretează rolul protagonistului, Adonis Creed.

Peste o săptămână, Creed 2 ajunge şi pe marile ecrane din România.

Tags: film, roman, creed,

VIDEO PROTVPLUS.RO