Filmul despre ”un fenomen misterios, apărut în România”: declanșează sinucideri în masă

28-12-2018 10:51


bird box, film, romania, netflix

Bird Box, un horror post-apocaliptic, disponibil din decembrie pe platforma Netflix, prezintă România ca locul de unde începe un val de sinucideri în masă, cauzate de o forță misterioasă care ajunge să distrugă o mare parte din populația planetei.

Filmul cu Sandra Bullock, Trevante Rhodes și John Malkovich în rolurile principale aduce povestea unei supraviețuitoare și a copiilor ei care încearcă cu disperare să ajungă la loc sigur la cinci ani după ce ființe invizibile pentru public determină o mare parte din omenire să se sinucidă. Soluția pentru a trăi este să nu le privești. 

Pelicula, bazată pe cartea cu același titlu a lui Josh Malerman și regizată de Susanne Bier, începe cu un mesaj radio ce promite un loc sigur într-o lume post-apocaliptică.

Aflăm apoi că un eveniment supranatural declanșat în România, apoi Siberia, Rusia, afectează treptat întreaga populaţie, determinându-i pe cei care văd creaturi misterioase să se sinucidă în cele mai violente moduri.

La cinci ani de la acest atac misterios, Malorie (Sandra Bullock) şi doi copii, unii dintre ultimii supravieţuitori, încearcă să ajungă la un sanctuar.

Filmul a fost în general bine primit de public cu un scor de 75% pe rottentomatoes.com și 6,8 stele din 10 pe imdb.com.

Criticii de film au fost mai sceptici: pe agregatorul de recenzii rottentomatoes.com, filmul a adunat 62 de recenzii pozitive și 34 negative, dobândind un scor de 65% iar pe platforma de recenzii metacritic.com are un scor de 52 din 100.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: imdb.com

VIDEO PROTVPLUS.RO