O noua intorsatura in complicata telenovela a familiei Minune. Ce a facut Carmen la scurt timp dupa ce a ajuns acasa

19-05-2014 15:00


Adrian Minune are toate motivele sa fie mahnit. Fata lui nu-l mai asculta si pace. Dupa ce, sambata, Carmen a ajuns la politie la brat cu iubitul ei, dar a plecat acasa impreuna cu mama, iata ca lucrurile au luat o alta intorsatura.

Dupa ce, sambata, Carmen Simionescu a mers la politie iar agentii au incredintat-o mamei ei, toata lumea a crezut ca fata a inteles ca este minora si trebuie sa-si asculte parintii. Anchetatorii au inchis dosarul de diparitie si au considerat lucrurile lamurite.

 

Surse din anturajul lui Adi Minune spun ca adolescenta a fost trimisa la o alta casa a familiei, ca sa se linisteasca.

Numai ca, surpriza. Carmen a reparut luni cu Franco de mana. De la locuinta lui Franco, indragostitii au mers la un mall, unde au pierdut cateva ore.

Adrian Minune a refuzat sa comenteze cele intamplate si pare ca a renuntat sa isi mai controleze fiica.

De altfel inca de duminica, Franco a postat pe un site de socializare un mesaj uluitor, insotit de cateva fotografii in care cei doi sunt extrem de apropiati.

"Am demonstrat ca dragostea invinge chiar daca necesita sacrificii. Vorbele raman vorbe, cand facem afirmatii trebuie sa si aducem dovezi, asta fie ca spunem "Te iubesc" sau "Este un escroc sentimental". Voi stiti deja cat ne iubim, dar foamea v-a inrait!"

Adi Minune a ramas doar cu amaraciunea de a nu-si vedea fata acolo unde credea ca ii este locul.

"Eu credeam ca fata mea va avea o cariera si o sa fie pe culmile cele mai inalte si sa cante in continuare. Daca Franco poate sa ii ofere asta ..
- Tu nu o mai ajuti ?
- E copilul meu, poate da, poate nu"

Carmen a fugit de acasa in urma cu o saptamana.

VIDEO PROTVPLUS.RO