Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost victima unui viol: "Mi-a fost rușine"

Ultima actualizare: 29-09-2019 16:26
clara mcgregor
Profimedia

Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost victima unui viol, a suferit un avort și s-a luptat o lungă perioadă de timp cu dependența de droguri.

Tânăra de 23 de ani a povestit pe Instagram despre cele mai grele momente din viața sa, potrivit Daily Mail.

Clara, fiica cea mare a actorului Ewan McGregor, a scris pe rețelele sociale: „Vreau să-mi fac timp să vorbesc despre tulburările psihice de care mie mi-a fost atât de rușine încât nici prietenilor nu le-am spus prin ce trec”.

Modelul de 23 de ani a mărturisit că suferă de anxietate de la vârsta de 4 ani. „M-am simțit ca într-o cușcă și nu am putut să trăiesc viața pe care mi-am imaginat-o, totul din cauza anxietății. Tot din această cauză m-am luptat și cu dependența de anumite substanțe și pastile”.

„Mi-a fost rușine de faptul că am suferit un abuz. M-am învinovățit pe mine pentru rănile și agresiunile suferite. Dar încetul cu încetul îmi recapăt puterile”. „Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în cele mai întunecate perioade”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentrau a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO