Fenomenul "cu totul la vedere" face "victime" printre vedetele din Romania. FOTO/VIDEO

15-10-2011 16:25


Inna

Deja putem vorbi de fenomenul "pantalonilor extrem de scurti" in showbizul autohton. Sa fie noua rampa de promovare spre varful topurilor muzicale sau doar cheia de a strange cat mai multi fani?

Recent, Alexandra Stan a intrat in bucluc din cauza pantalonasilor scurti purtati la o emisiune din Germania si care nu lasau prea mult loc imaginatiei. Desi diva, aflata in plina ascensiune in Europa, s-a scuzat si a precizat chiar ca purta lenjerie intima de culoarea pielii, Alexandra Stan a intrat astfel in randul vedetelor victime ale fenomenului "cu totul la vedere".

Inna a fost cea care a dat tonul, cel putin pe scenele din Europa. A  fost prima dintre vedetele din Romania surprinsa cu cea are mai de pret la vedere. I-a cucerit pe francezi atat cu melodiile ei, cat si cu momentele in care a aratat publicului mai mult decat si-ar fi dorit. Dupa sanul dezgolit,  Inna a fost pozata cu totul la vedere in timpul unui concert la Paris.

Franta, in urma cu sase luni

Mexic, octombrie 2011

Chiar daca inca nu au au cucerit topurile internationale, si alte cantarete de la noi au recurs la o promovare altfel. Una dintre acestea este si frumoasa Antonia.

Sursa: Pro TV

Tags: muzica, inna,

VIDEO PROTVPLUS.RO