E femeie sau barbat? Modelul care a facut senzatie in colectia Gaultier


Ultimul update: Luni 23 Iulie 2012 13:26
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2011 11:07
Categorie: Stiri Mondene
Andrej Pejic

Gratie, feminitate si un mers de pisica perfect. Pana aici, nimic special pentru un model care apare in prezentarea colectiei lui Jean Paul Gaultier. Si totusi, ceva cu totul deosebit ii poate da, fara doar si toate, titlul de senzational.

Faceti cunostinta cu Andrej Pejic, unul dintre modelele care a starnit invidia multor colege de breasla, cand a pasit pe scena pentru a prezenta unele dintre creatiile lui Jean Paul Gaultier din colectia de primavara 2011.

Motivul? Oricine a admirat hainele care-i veneau manusa ar fi putut spune ca este o femeie superba.

Sa fie oare asa?


Andrej Pejic are 19 ani si infatisarea sa a stranit o frenezie in randul designerilor si editorilor de moda care sunt pur si simplu fascinati de look-ul sau androgin.

De origine sarba, Andrej a emigrat impreuna cu familia lui la sfarsitul anilor ’90, in Australia, ca sa scape de ororile razboiului.

A fost descoperit de Matthew Andreson, director al Chadwick Models, din Melbourne. “Frumusetea lui”, a marturisit Anderson pentru Sydney Morning Herald, “era extraordinara. Este si inteligent si este uimitor cat de bine se poate simti in pielea lui”.

“Pot sa imping limitele conventionalului. Nu m-as imbraca asa, daca nu m-as distra”, spune Andrej Pejic care pretinde ca este 100% barbat.

Sursa foto: fashionandpopculturemagic.blogspot.com

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO