Dorian Popa, la cea mai grea proba la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". A intrat intr-un avion plin cu sobolani

Ultima actualizare: 21-02-2015 07:07

Cel mai asteptat reality-show din Romania, "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", a tinut si marti seara telespectatorii cu sufletul la gura.

Concurentii au descoperit ca viata in jungla nu e deloc o joaca si au aparut, pe langa emotiile tot mai mari, si discutiile aprinse. Marti seara, Dorian Popa a reusit sa treaca peste inca o provocare. Iar miercuri, cei care vor avea mari batai de cap sunt Andreea si Mihai.

Insa urmeaza trei saptamani de experiente neasteptate. Iar dumneavoastra sunteti singurii care pot decide cine va fi Regele sau Regina junglei.

Concurentii s-au obisnuit deja unii cu altii in jungla si au inceput sa apara si primele discutii in contradictoriu.

In afara de meniul zilnic - adica orez si fasole - concurentii au primit si peste, dovlecei si fructe de padure. Dar mancarea a fost dramuita. Dimineata, au aparut alte probleme.

La fel ca in armata, concurentii au facut inviorarea.

Telespectatorii au votat si Dorian Popa a fost ales sa participe la proba "Dezastru la sol". Nu a fost prima oara cand a fost pus la incercare. Mai intai, l-au nominalizat celebritatile, apoi cei din fata televizorului. In fiecare zi, cei de acasa pot vota prin SMS sau apel la 1264 cine participa la provocarea junglei si cine iese din concurs.

Dupa minute bune in care a stat alaturi de serpi, Dorian a reusit faca rost de numai 4 stelute, adica 4 portii de mancare.

Dorian a fost in centrul atentiei si dupa ce a terminat proba. Apoi au aparut si certuri intre concurenti.

Si, cum soarta concurentilor este decisa de public, telespectatorii au votat prin SMS la 1264 cine va ajunge astazi la provocarea junglei - numita "Lingura unsuroasa".

Miercuri seara, la ProTV, de la 20.30, aventura continua, iar celebritatile vor fi nevoite sa isi depaseasca limitele fizice si psihice. Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este disponibila integral pe Voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO