Descoperirea neasteptata despre iubita lui Jim Carrey, care il vizeaza direct pe actor. Ce au aflat anchetatorii

Ultima actualizare: 09-10-2015 07:09
cathriona white jim carrey

Iubita actorului Jim Carrey, Cathriona White, care s-a sinucis saptamana trecuta, era casatorita la momentul mortii, iar corpul ii va fi repatriat sotului sau in Irlanda, au anuntat marti oficiali ai biroului examinatorului medical din Los Angeles.

Cathriona White, care a fost implicata intr-o relatie cu actorul american Jim Carrey, era casatorita legal in Irlanda. “Avea un sot, el este cea mai apropiata ruda din punct de vedere legal”, a transmis un oficial al examinatorului medical din Los Angeles. “Nu putem oferi mai multe informatii despre acesta, insa ea era inregistrata ca fiind casatorita”, a mai adaugat sursa amintita.

Aceasta informatie a fost confirmata de o sursa apropiata actorului Jim Carrey, care a precizat ca intr-adevar White era casatorita, insa se despartise de sot, cei doi gandindu-se sa inceapa procedurile de divort probabil in decembrie.

Examinatorul Medical a mai precizat marti ca a incheiat autopsia, conform careia este vorba de sinucidere, insa a trimis spre analiza probele examenului toxicologic. Rezultatele sunt asteptate in 8-12 saptamani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO