Dansuri in ploaie, declaratii de dragoste si masini tractate din noroi cu calul. Atmosfera superba de la "Electric Castle"

Ultima actualizare: 20-07-2016 07:29

Libertate absoluta, dansuri in ploaie si noroi din cap pana-n picioare - cam asa s-ar traduce in aceasta vara festivalul "Electric Castle'' de la Bontida, in Cluj. A plouat in fiecare seara, insa - chiar si asa - tinerii au stiut sa se distreze.

Au incaltat cizme de cauciuc, au dansat infasurati in pelerine de ploaie si s-au murdarit cu noroi - un motiv bine intemeiat pentru unii de a ramane cu instantanee memorabile.

In penultima seara de festival a plouat cel mai tare, dar nimeni nu s-a lasat descurajat de vreme. In timpul zilei insa au dat de greu. Miile de corturi instalate in zona de camping a festivalului erau pline de apa si noroi. Acest tanar isi pastreaza umorul si se pune rapid pe treaba, pentru ca nu vrea sa piarda ultima noapte de festival.

Tanar care scoate apa: "Mai bei o gura daca ti-e sete..."

Adrian: "Am apa in cort, dar nu imi pasa ca a fost genial."
Reporter: "Aici ai dormit azi noapte?"
Adrian: "Nu puteai sa dormi aici, iti dai seama, dar cui ii pasa de dormit cand e atat de super aici!"

Alti tineri incearca sa-si scoata masinile blocate in noroi cu ajutorul localnicilor veniti cu atelaje si cai sau cu tractoare

Reporter: "Cum de tescurci?"
Fata la volan: "Nu prea bine, sunt ajutata."

Martin Ban, sofer de tractor: "Am venit sa ii ajutam cu tractor, cu caii, cu tot."
Reporter: "Cate masini ati scos?"
Martin Ban: "Astazi am scos vreo 30."

Obisnuiti din alti ani cu noroiul, tinerii au venit de data aceasta pregatiti. Deja cizmele de cauciuc sunt o marca a festivalului.

Tineri: "Avem cizme. Uite, baietii de acolo imping foarte elegant. Mai chemam prieteni, e ok."

In timp ce unii s-au ocupat de organizare, altii au avut grija sa imortalizeze momentele unice in ploaie. Special pentru fotografii, unii s-au mazgalit pe fata cu noroi, iar altii si-au sarutat fierbinte partenera. Nu au lipsit nici declaratiile de dragoste in genunchi, in mijlocul baltii.

Duminica seara festivalul se incheie cu un concert mult-asteptat.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO